Η School Synergy Snacks στην εκδήλωση για την καλύτερη “Εικονική Επιχείρηση 2022”

Την Παρασκευή 13 Μαΐου η School Synergy Snacks συμμετείχε τιμητικά στην μεγάλη εκδήλωση του 17ου Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2022».

Οι 10 καλύτερες μαθητικές «start up» της Ελλάδας με μαθητές και μαθήτριες από την Κω, την Κρήτη, τη Μυτιλήνη, τη Φλώρινα, το Κιλκίς, τα Τρίκαλα, το Γεράκι Λακωνίας, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα βρέθηκαν στο πάρκο του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) για να διεκδικήσουν το πρώτο βραβείο.

Η εκδήλωση έγινε υπό την Αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου ενώ το παρών έδωσαν οι Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ο υπουργός Επικρατείας ‘Ακης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας, η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέτα Μακρή, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η πρόεδρος του ΕΟΤ Άνζτελα Γκερέκου, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του JA Greece Μάρκος Βερέμης και Αργύρης Τζικόπουλος.

Το πρώτο βραβείο απέσπασε το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς. Πρόκειται για την ομάδα Microgreens-Magicgreens, η οποία κατασκεύασε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο θάλαμο καλλιέργειας και ανάπτυξης μικρολαχανικών.

Η ομάδα της School Synergy Snacks, η οποία προέρχεται από εικονική μαθητική επιχείρηση που συμμετείχε το 2017 στον αντίστοιχο διαγωνισμό της JAC και είναι η πρώτη που μετεξελίχθηκε σε πραγματική επιχείρηση, δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη μεγάλη γιορτή της εκπαίδευσης. Στο δικό μας περίπτερο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυναμωτικές μπάρες μας και να μάθουν την ιστορία μας. Εμείς ανταποκριθήκαμε με μεγάλη χαρά στην τιμητική αυτή πρόσκληση και με πολλή αγάπη για τα νέα παιδιά που ανοίγουν τα φτερά τους στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, όπως εμείς πριν λίγα χρόνια!

Κοινοποίηση: